Servisna ponuda

SERVISNA AKCIJA

Sa besprijekornim Volvom na odmor

Jeste li među onima koji idu na ljetni odmor svojim automobilom? Tada vam savjetujemo da prije odlaska provjerite da li je sa njim sve u redu. Iako imate povjerenja u svoj Volvo, oprez je preporučljiv tokom dugih putovanja – svakako ne želite provesti ugodne dane sa vozilom koje se iznenada pokvarilo.

Da biste na ljetnim putovanjima bili istinski bezbrižni, pripremili smo za Vas ograničenu ponudu akcijskih usluga, u kojoj Vam nudimo:

  • pregled vozila za 15 EUR i,
  • 30% popust na amortizere, komplet kvačila i aksijalne ležajeve.

 

Naša servisna akcija traje do kraja septembra 2018.

Prijavite se na servis

Välkommen

Paket dobrodošlice

U okviru paketa Välkommen naši stručnjaci za važne situacije kao što su na primjer tehnički pregled, odlazak na odmor ili duže putovanje, brinu se da je Vaše vozilo spremno. Temeljno ga pregledaju, po potrebi ažuriraju programsku opremu i tako Vam omogućavaju da ste potpuno bezbrižni. Usluga je potpuno besplatna.

Svi ovlašćeni Volvo servisi opremljeni su sa posebnom programskom opremom VIIDA, koja jedina osigurava odgovarajući softver koji može ažurirati Vaš Volvo. Od trenutka kada postanete naša nova stranka, besplatno Vam osiguravamo sve potrebne informacije o Vašem Volvu. Dodatno Vas obavještavamo o novostima i promjenama, bitnim opozivima i novim pogodnostima koje redovno radimo za Vas.

Iskoristite paket dobrodošlice