Servisna ponuda

SERVISNA AKCIJA

Sigurno u zimu sa Volvoom pregledanim za 15 €

Zima Vas poziva na sniježne užitke na koje se najčešće odazivamo odlaskom sopstvenim automobilom. Kako biste putovali bezbrižno, preporučujemo Vam preventivni pregled vozila koji će pokazati da li je Vaš Volvo zaista besprekoran. Za vlažne, ledene i sniježne dane u godini svakako je pametno provjeriti i ojačati one sklopove koji su posebno važni.

Za besprekornu zimu za Vas smo pripremili akcijsku ponudu u kojoj nudimo detaljni preventivni pregled vozila za samo 15 € koji uključuje provjeravanje 20 ključnih komponenti Vašeg vozila. Pregled Vašeg Volvoa obavljaju naši vrhunski osposobljeni serviseri koji će njegovu verziju i pripremljenost za zimu provjeriti u potpunosti i uz upotrebu najsavremenije tehnologije.

Uz povoljan preventivan pregled iskoristite ponudu odabranih originalnih djelova Volvo koji omogućavaju uštede do 20%.


Nudimo vam:

  • 20 % popusta pri kupovini tečnosti za vjetrobransko staklo i metlice brisača
  • 15 % popusta na komplet za njegu kože (Leather Care Kit).

 

Naša servisna akcija traje do 31. 3. 2019.

Prijava na servis

Välkommen

Paket dobrodošlice

U okviru paketa Välkommen naši stručnjaci za važne situacije kao što su na primjer tehnički pregled, odlazak na odmor ili duže putovanje, brinu se da je Vaše vozilo spremno. Temeljno ga pregledaju, po potrebi ažuriraju programsku opremu i tako Vam omogućavaju da ste potpuno bezbrižni. Usluga je potpuno besplatna.

Svi ovlašćeni Volvo servisi opremljeni su sa posebnom programskom opremom VIIDA, koja jedina osigurava odgovarajući softver koji može ažurirati Vaš Volvo. Od trenutka kada postanete naša nova stranka, besplatno Vam osiguravamo sve potrebne informacije o Vašem Volvu. Dodatno Vas obavještavamo o novostima i promjenama, bitnim opozivima i novim pogodnostima koje redovno radimo za Vas.

Iskoristite paket dobrodošlice

SERVISNA AKCIJA

Razumite svoj Volvo kao što Volvo razumije Vas

Jezik interfejsa sistema omogućuje Vam da razumijete obavještenja koje Vaš Volvo poručuje. Zato svakom vozaču koji je kupio svoj Volvo u inostranstvu nudimo ažuriranje interfejsa na odabrani jezik.
Do 31. 3. 2019 u promotivnoj ponudi promijenite jezik interfejsa za samo 94,00 EUR.

Prijava na servis

SERVISNA AKCIJA

Začinite svoju vožnju sa Polestar optimizacijom motora

Programska optimizacija Polestar poboljšava performanse motora Vašeg Volvoa - pruža mu dodatnu snagu i veći obrtni moment za potpuni užitak u vožnji. Optimizacija ne povećava potrošnju goriva i emisiju štetnih gasova i Vaše vozilo zadržava fabričku i servisnu garanciju.
Do 31. 3. 2019 iskoristite promotivnu ponudu Polestar optimizacije već za 544,00 EUR.

Prijava na servis